Web aplikacija denCommerce

O projektu

Web trgovina i upravljanje narudžbama.

Pratite svoj promet na namjenskom web-mjestu u svakom trenutku, primajte nove narudžbe i uređujte svoju ponudu proizvoda.

Prvobitni zahtjev bio je omogućiti upravljanje proizvodima i uslugama prikazanim na web stranici prodavatelja. Primanje i obrada narudžbi kupaca.

Za bolju i jednostavniju interakciju s kupcima putem web trgovine, predloženo je pozadinsko rješenje s obrascem za prijavu i raznim upravljačkim modulima. Projektno rješenje pruža potpun uvid u stanje zaliha proizvoda, upravljanje kategorijama proizvoda, upravljanje narudžbama i izradu PDF verzije računa kao i praćenje tjedne, mjesečne i godišnje statistike prodaje.

Svaku novu narudžbu primajte na svoju e-poštu, a zatim u web aplikaciji pogledajte sve što je klijent zatražio. Nakon potvrde narudžbe izradite PDF verziju računa i pošaljite je kupcu nakon uplate.

Pregledajte svoje proizvode s raznim opcijama filtriranja. Svaki proizvod se može mijenjati ili brisati. Moguće je učitavanje slika profila i slika iz galerije, kao i šifriranje i markiranje proizvoda ili postavljanje posebnih cijena.

Web aplikacija - Upravljanje web trgovinom

Upravljanje narudžbama u web trgovini

Prijem i plaćanje

Ažuriranje skladišta

Upravljanje zalihama

Kreiranje računa i potvrda plaćanja

Klijent

NA

}

Period

Siječanj, 2018

Kategorija

Web Aplikacije

Vještine

HTML, CSS, JS, C#, MSSQL

Snimke zaslona