Jezik

[wpml_language_selector_widget]

Društvene mreže

Bok, Mi smo DenSel

Web rješenja/Razvoj prilagođenog software-a

Jezik

[wpml_language_selector_widget]

Društvene mreže

Bok, Mi smo DenSel

Web rješenja/Razvoj prilagođenog software-a

O nama

Radimo više. Svoj rad započinjemo s dobro razrađenom strategijom osmišljenom na način da se sve inicijative, kanali i aktivnosti na uspješan način oblikuju u konačno rješenje. Cijeli proces, od ideje do gotovog proizvoda, temelji se na suradničkom pristupu kupcima. Želimo da naši kupci budu u potpunosti uključeni u razvoj kako bi ciljani sadržaji našli svoje mjesto točno onako kako ga oni zamisle. Prepoznajte nas kao savršenog partnera zajedno ćemo stvoriti briljantna i elegantna rješenja. [Denis Selimović, CEO/Osnivač]

DenSel

Redovni klijenti

Završeni projekti

Radni sati

Naše vještine i usluge

Web Dizajn

Svako naše web rješenje u potpunosti je prilagođeno svim platformama i uređajima. Vaša će web stranica biti na samom vrhu.

Web Aplikacije

Stvaramo napredna automatizirana rješenja za uštedu vremena i truda i postizanje poslovnog rasta.

k

Web trgovine

Vaše rješenje može se u potpunosti integrirati u postojeću infrastrukturu ili po potrebi spojiti na vanjske usluge.

Mobilne aplikacije

Izrađujemo mobilne aplikacije za sve platforme s potpuno prilagođenim sadržajem i raznim funkcionalnostima po želji.

Uvijek nastojimo svako web rješenje u potpunosti prilagoditi kupcima i njihovim korisnicima, a pritom postići jedinstven proizvod koji će vas razlikovati od vaših ljutih suparnika.

  • ASP.NET 95% 95%
  • WordPress 85% 85%
  • NodeJs & React 90% 90%

Naše iskustvo

Naši zadovoljni klijenti

Kao kreativnoj osobi koja stvarno nema znanja o web dizajnu niti o svim popratnim stvarima koje treba riješiti da bi se otvorio web shop, Densel mi je pružio ne samo željeno web shop rješenje, već i podršku i edukaciju. Brza i laka komunikacija, kvalitetni prijedlozi i pristupačna cijena. Svakako preporučam!

Ivona Gray, Darkona

CEO

Uvijek je lijepo započeti novi projekt, ali ovaj posebno. Pametne igračke kao inspiracija budućim inovatorima. Trenutno samo hrvatsko tržište. Veliko hvala Densel timu i Denisu Selimoviću na odličnom radu!

Ivan Andabak, And&Toys

CEO&Founder

Dugogodišnji sam partner s DENSEL-om i iznimno sam zadovoljan našom suradnjom. Ljudi u ovoj zajednici su dobro organizirani. Radili smo na velikom broju zajedničkih projekata i mogu pohvaliti sve

Miljenko Gvožđak, MEDIA-MET

CEO&Founder

Portfolio

Novosti s bloga

Javite se

Ako imate nejasnoća ili dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Ostavite svoju poruku i mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Pašac 34, 51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Pošaljite nam poruku